Εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Κρήτη για το Σύστημα Κωδικοποίησης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :Αθήνα, 17 Ιουνίου, 2013 – Η 520 Barcode Ελλάς θα πραγματοποιήσει 2 εκπαιδευτικά σεμινάρια στα Χανιά και στο Ηράκλειο Κρήτης, την Τετάρτη 26 Ιουνίου και την Πέμπτη 27 Ιουνίου αντίστοιχα, στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της εκπαίδευσης των ελληνικών επιχειρήσεων σχετικά με τη χρήση barcode. Το σεμινάριο στα Χανιά θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο AVRA CITY (Τζανακάκη 23) και στο Ηράκλειο στο Ξενοδοχείο MEGARON (Δ. Μποφώρ 9). Τα σεμινάρια τελούν υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης και η συμμετοχή είναι δωρεάν για τους συνδρομητές της εταιρίας και τα μέλη του Σ.Ε.Κ..

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστεί το Σύστημα Κωδικοποίησης και συγκεκριμένα οι βασικές αρχές κωδικοποίησης, σήμανσης, εκτύπωσης και η γενικότερη εφαρμογή του συστήματος, εργαλεία απαραίτητα για τη διευκόλυνση και ενίσχυση της εξαγωγικής δραστηριότητας των ελληνικών επιχειρήσεων. Επιπλέον, θα υπάρχει ειδική ενότητα για το DataBar, ένα νέο barcode που θα εφαρμόζεται και θα χρησιμοποιείται από το 2014.

Τα σεμινάρια απευθύνονται στα στελέχη και τους εργαζόμενους σε όλους τους κλάδους της αγοράς και ειδικότερα σε επιχειρήσεις εξαγωγικές, παραγωγικές, εμπορικές, τροφίμων και ποτών, συμβούλων επιχειρήσεων, ανάπτυξης εφαρμογών και λογισμικού, τυπογραφίας, συσκευασίας, κ.ά..

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία πληθώρα επιμορφωτικών ενοτήτων σχετικών με το σύστημα κωδικοποίησης, την τεχνολογία των barcode και των κανόνων απόδοσης κωδικών GTIN, καθώς και την κωδικοποίηση μονάδων logistics. Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης θα παρουσιαστούν παραδείγματα εφαρμογών και μία σειρά εξειδικευμένων θεμάτων για τη χρήση των barcode.


2013
2013 → Δελτίo Τύπου 8 από 12  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12