Εκπαιδευτικό σεμινάριο για το Σύστημα Κωδικοποίησης από την 520 Barcode Ελλάς


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :Επιμόρφωση στις αρχές, τη χρήση και την εφαρμογή των barcode για μεγιστοποίηση της απόδοσης των υπηρεσιών της 520 Barcode Hellas.

Αθήνα, 24 Ιανουαρίου, 2013 – Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο της 520 Barcode Ελλάς, το οποίο διοργάνωσε η εταιρεία στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της εκπαίδευσης των ελληνικών επιχειρήσεων σχετικά με τη χρήση barcode, την Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Στράτος Βασιλικός».

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου παρουσιάστηκε το Σύστημα Κωδικοποίησης και συγκεκριμένα οι βασικές αρχές κωδικοποίησης, σήμανσης, εκτύπωσης και η γενικότερη εφαρμογή του συστήματος. Επιπλέον υπήρξε ειδική ενότητα για το DataBar, ένα νέο barcode που θα εφαρμόζεται και θα χρησιμοποιείται από το 2014.

Το σεμινάριο ήταν δωρεάν για τους συνδρομητές της εταιρείας και απευθύνθηκε στα στελέχη και τους εργαζόμενους σε όλους τους κλάδους της αγοράς και ειδικότερα σε επιχειρήσεις παραγωγικές, εμπορικές, συμβούλων επιχειρήσεων, ανάπτυξης εφαρμογών και λογισμικού, τυπογραφίας, συσκευασίας, κ.ά..

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία πληθώρα επιμορφωτικών ενοτήτων σχετικών με το σύστημα κωδικοποίησης, την τεχνολογία των barcode και των κανόνων απόδοσης κωδικών GTIN καθώς και την κωδικοποίηση μονάδων logistics. Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης παρουσιάστηκαν παραδείγματα εφαρμογών και μία σειρά εξειδικευμένων θεμάτων για τη χρήση των barcode.


2013
2013 → Δελτίo Τύπου 1 από 12  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12