Τα ελληνικά προϊόντα ταξιδεύουν στο εξωτερικό με barcode 520


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :ΑΘΗΝΑ, 14 Μαρτίου, 2013 – Η 520 Barcode Ελλάς, μοναδικός δημιουργός και εκδότης των κωδικών barcode με το πρόθεμα 520, συμμετείχε ως Χρυσός Χορηγός στο Συνέδριο ‘Προϊόν Ελληνικό! Δύναμη Ανάπτυξης & Εξωστρέφειας της Ελληνικής Οικονομίας’, αναδεικνύοντας εμπράκτως τη στήριξη της εταιρείας στην ελληνική επιχειρηματικότητα, στο λιανεμπόριο και στις εξαγωγές.

Η κα Ευανθία Δήμου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της 520 Barcode Hellas, αναφέρθηκε στην προσφορά του ελληνικού προϊόντος για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, καθώς και στη συμβολή και επένδυση της εταιρίας σε αυτήν την κατεύθυνση. Συγκεκριμένα, η κα Δήμου δήλωσε: «Το ελληνικό προϊόν, μπορεί και πρέπει να αποτελέσει τον κινητήριο μοχλό της ανάπτυξης και της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας. Για το λόγο αυτό, είναι σημαντικό να αναδείξουμε την αξία του και στην εγχώρια και στη διεθνή αγορά».

«Στο γεγονός αυτό συμβάλλει και η 520 Barcode Hellas, καθώς με την παροχή του barcode με πρόθεμα 520 σε όλα τα προϊόντα, βοηθάμε σε μια ομοιογενή και αναγνωρίσιμη παρουσία σε ολόκληρο τον κόσμο. Το πρόθεμα 520 μπορεί να είναι το κλειδί που θα ανοίξει πόρτες στον τομέα των εξαγωγών, καθώς αντιμετωπίζεται διεθνώς ως μια πιστοποίηση ελληνικότητας. Με τον κωδικό αυτό που πλέον αποτελεί διεθνή ταυτότητα, οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να παράγουν και να διακινούν δεκάδες χιλιάδες προϊόντα παγκοσμίως», τόνισε η κα Δήμου.

Το συνέδριο ‘Προϊόν Ελληνικό! Δύναμη Ανάπτυξης & Εξωστρέφειας της Ελληνικής Οικονομίας’ διοργάνωσε η Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου ΕΒΕΑ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και του ΟΠΕ στις 13 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

Στόχος του συνεδρίου ήταν να αποτελέσει πλατφόρμα διαλόγου μεταξύ όλων των εμπλεκομένων μερών και των κέντρων λήψης αποφάσεων σχετικά με τα κριτήρια που καθορίζουν την ελληνικότητα των προϊόντων και της παραγωγής, καθώς και με τα προϊόντα εκείνα που προσθέτουν αξία στην οικονομία. Στο συνέδριο συμμετείχαν πλήθος στελεχών ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, εκπρόσωποι σχετικών αρχών, φορέων και Πανεπιστημίων.


2013
2013 → Δελτίo Τύπου 5 από 12  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12