Δημιουργήστε online μοναδικά barcode με πρόθεμα 520 με την πρωτοποριακή υπηρεσία της 520 Βarcode Ελλάς!


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :Αθήνα, 21 Φεβρουαρίου, 2013 – Η 520 Barcode Ελλάς, η οποία έχει εκδώσει το σύνολο των κωδικών barcode με πρόθεμα 520 για τις ελληνικές επιχειρήσεις, εγκαινιάζει μια πρωτοποριακή διαδικτυακή υπηρεσία, η οποία τους «λύνει τα χέρια».

Οι συνδρομητές της εταιρείας δημιουργούν τα δικά τους μοναδικά barcode με πρόθεμα 520 μέσα από την ιστοσελίδα www.520barcodehellas.com, εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα. Με τη νέα αυτή ψηφιακή υπηρεσία έχει δημιουργηθεί μέσα στον χρόνο που πέρασε πάνω από το 50% των νέων μοναδικών κωδικών barcode από 520, ενώ το ποσοστό αυτό αυξάνει καθημερινά, καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες εξοικειώνονται με την καινοτόμο αυτή υπηρεσία.

Τα οφέλη που εξασφαλίζουν οι επιχειρήσεις, ιδίως οι εξαγωγικές, από την καινοτόμο υπηρεσία δημιουργίας barcode μέσω διαδικτύου είναι πολλά και σημαντικά:

  1. Εξασφαλίζουν ότι τα προϊόντα τους είναι πάντα εντός προδιαγραφών σήμανσης,
  2. Δημιουργούν και διαχειρίζονται το δικό τους online κατάλογο με τα δικά τους μοναδικά barcode με πρόθεμα 520 και μπορούν να τον τροποποιούν ανά πάσα στιγμή, χωρίς μεσολάβηση από τον προμηθευτή
  3. Επιλέγουν τις κατάλληλες διαστάσεις εύκολα σύμφωνα με το διαθέσιμο χώρο που διαθέτουν,
  4. Κερδίζουν χρόνο, καθώς απαλλάσσονται από οποιαδήποτε σύγχυση ή ταλαιπωρία προκαλούσε η διαδικασία δημιουργίας και εκτύπωσης barcode στο παρελθόν,
  5. Με μεγάλη ευκολία εκτυπώνουν, ενθέτουν σε μακέτα ή αποστέλλουν τα barcode των προϊόντων τους σε οποιονδήποτε συνεργάτη.

Σε μία εποχή τόσο σημαντική για τη στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικής δραστηριότητας και των εξαγωγών, τα barcode με πρόθεμα 520 αποτελούν εθνική ταυτότητα και αξιόπιστο στοιχείο διεθνούς αναγνώρισης των προϊόντων που παράγονται από ελληνικές επιχειρήσεις. Σε αυτήν την κατεύθυνση και με μοχλό την ελληνική επιχειρηματική εξωστρέφεια, η 520 Barcode Hellas προσφέρει τη δυνατότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις την ευκαιρία να εκτυπώσουν τα δικά τους barcode δωρεάν, μέσα από ένα εύχρηστο online περιβάλλον.


2013
2013 → Δελτίo Τύπου 3 από 12  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12