Εκπαιδευτικό σεμινάριο της 520 Barcode Ελλάς στη Θεσσαλονίκη για το Σύστημα Κωδικοποίησης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :Αθήνα, 07 Φεβρουαρίου, 2013 – Η 520 Barcode Ελλάς, θα πραγματοποιήσει τετράωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της εκπαίδευσης των ελληνικών επιχειρήσεων σχετικά με τη χρήση barcode, την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2013 στις 11:00 π.μ. στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Mediterranean Palace (Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου).

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνει την παρουσίαση του Συστήματος Κωδικοποίησης και συγκεκριμένα τις βασικές αρχές κωδικοποίησης, σήμανσης, εκτύπωσης και της γενικότερης εφαρμογής του συστήματος. Επιπλέον θα υπάρξει ειδική ενότητα για το DataBar, ένα νέο barcode που θα εφαρμόζεται από το 2014, και για τους τρόπους με τους οποίους το νέο barcode μπορεί να αξιοποιηθεί από τις επιχειρήσεις.

Το σεμινάριο είναι δωρεάν για τους συνδρομητές της εταιρείας και απευθύνεται στα στελέχη και τους εργαζόμενους σε όλους τους κλάδους της αγοράς και ειδικότερα σε επιχειρήσεις παραγωγικές, εμπορικές, συμβούλων επιχειρήσεων, ανάπτυξης εφαρμογών και λογισμικού, τυπογραφίας, συσκευασίας, κ.ά..

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης για το σεμινάριο, το οποίο περιλαμβάνει μια πληθώρα επιμορφωτικών ενοτήτων σχετικών με το σύστημα κωδικοποίησης, την τεχνολογία των barcode και των κανόνων απόδοσης κωδικών GTIN, καθώς και την κωδικοποίηση μονάδων logistics. Επιπλέον, στο πλαίσιο της εκπαίδευσης θα παρουσιαστούν παραδείγματα εφαρμογών και μία σειρά εξειδικευμένων θεμάτων για τη χρήση των barcode.


2013
2013 → Δελτίo Τύπου 2 από 12  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12