Νέο Mobile App i520, Νέες εφαρμογές Barcode EAN-128 και Ετικέτας Logistics


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :


ΑΘΗΝΑ, 17 Ιανουαρίου 2023

Νέο Mobile App i520, Νέες εφαρμογές Barcode EAN-128 και Ετικέτας Logistics

Το 2019 η 520 Barcode Ελλάς πιστή στη δέσμευσή της για συνεχή βελτίωση και παροχή νέων υπηρεσιών προς τους συνδρομητές της, σχεδίασε, ανέπτυξε και ενσωμάτωσε δύο νέες υπηρεσίες στην πλατφόρμα my520.gr τη δημιουργία Barcode EAN-128 και την Ετικέτα Logistics. Παράλληλα, λανσάρησε τη νέα έκδοση του Mobile i520 App, το οποίο παρέχεται πλέον και για iOS.

Mobile i520 App

Η mobile εφαρμογή i520 ανανεώνεται και επεκτείνεται στην πλατφόρμα iOS.

Η νέα έκδοση παρέχει:

  • Aπρόσκοπτη εμπειρία χρήσης σε συσκευές Android και iOS.
  • Βελτιωμένες ταχύτητες σάρωσης Barcode EAN-13 και EAN-8
  • Προσθήκη δυνατότητας σάρωσης Barcode ITF-14
  • Δυνατότητα σάρωσης και αποκωδικοποίησης διάφορων τύπων QRCode όπως διευθύνσεων Ιστού, λογαριασμών e-mail, απλού κειμένου αλλά και vCards
  • Διατήρηση ιστορικού σαρώσεων Barcode και QRCode
  • Λειτουργία υπολογισμού ψηφίου ελέγχου για κωδικούς Barcode EAN-13, EAN-8, ITF-14, UPC-A και SSCC
  • Δυνατότητα επιλογής οποιασδήποτε κάμερας κινητού αλλά και χρήση φλάς
Barcode EAN-128 από το my520.gr

Τώρα οι συνδρομητές της 520 Barcode Ελλάς έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν μέσα από την πλατφόρμα my520, Barcode ΕΑΝ-128. Πρόκειται για barcode που τοποθετούνται στην επτικέτα παλέτας και στα χαρτοκιβώτια. Κατά τη δημιουργία Barcode EAN-128, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τους δείκτες εφαρμογής που χρειάζεται εύκολα, έχοντας στη διάθεσή του επεξηγήσεις και μηχανισμούς ελέγχου.
Η διαδικασία είναι απλή σε κάθε της βήμα, δεν απαιτούνται εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις και ελαχιστοποιούνται τα πιθανά σφάλματα.

Ετικέτα Logistics από το my520.gr

Μέσω της υπηρεσίας "Ετικέτα Logistics", οι χρήστες της πλατφόρμας my520 αποκτούν ένα πραγματικά πρωτοποριακό εργαλείο. Αξιοποιώντας τις πλέον μοντέρνες τεχνολογίες στο χώρο του διαδικτύου, η 520 Barcode Ελλάς δημιούργησε μια μοναδική online εφαρμογή σχεδίασης ετικετών Logistics. Οι χρήστες της υπηρείας, μπορούν να επιλέξουν απο μια πληθώρα εργαλείων και να σχεδιάσουν την ετικέτα για το προϊόν τους με βάση τις δικές τους απαιτήσεις.

Επιπλέον μπορούν να ενσωματώσουν εικόνες αλλά και barcode ΕΑΝ-128, τα οποία δημιουργούν μέσα απο το my520, αξιοποιώντας έτσι τα υψηλά επίπεδα ποιότητας δημιουργίας barcode που παρέχει η 520 Barcode Ελλας. Η εφαρμογή διατηρεί κατάλογο με τις ετικέτες που έχει δημιουργήσει ο κάθε χρήστης, ενώ παρέχει τη δυνατότητα για λήψη ετικέτας σε υψηλή ανάλυση σε κάθε πιθανή διάσταση, διάταξη και σελιδοποίηση.

Η πλατφόρμα my520.gr περιέχει πλέον 380.000 κωδικούς ελληνικών προϊόντων.

Τα παραπάνω θα παρουσιάσει η 520 Barcode Ελλάς μαζί με άλλες υπηρεσίες και εφαρμογές στο Σεμινάριο που πραγματοποιεί την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, Κηφισιά.

Σχετικά με την 520 Barcode Ελλάς

Η 520 Barcode Ελλάς, εισήγαγε το σύστημα barcode στην Ελλάδα πριν από 34 χρόνια.
Παράλληλα με τη δημιουργία και έκδοση κωδικών αριθμών barcode με πρόθεμα 520, από την ίδρυσή της το 1984, εστιάζει στην ανάπτυξη και εφαρμογή προτύπων και λύσεων που βελτιώνουν τις διαδικασίες της εφοδιαστικής αλυσίδας. Η 520 Barcode Ελλάς υποστηρίζει 5.000 ελληνικές & πολυεθνικές επιχειρήσεις, φορείς δημοσίου κ.ά., παρέχοντας καινοτόμα προϊόντα και ποιοτικές υπηρεσίες, με σκοπό την προώθηση της ελληνικής επιχειρηματικότητας, του λιανεμπορίου και των εξαγωγών, ενώ έχει εκδώσει τη συντριπτική πλειοψηφία των barcode των ελληνικών προϊόντων που διακινούνται στην εγχώρια και διεθνή αγορά.


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:
Σοφία Σταματιάδη
Business Development Director
E-mail: sofia.stamatiadi@520barcodehellas.com
τηλ: (+30) 210 8082062


2019
2019 → Δελτίo Τύπου 1 από 1  1