Εκπαιδευτικό σεμινάριο για το Σύστημα Κωδικοποίησης- Barcode από την 520 Barcode Hellas


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :ΑΘΗΝΑ, 13 Οκτωβρίου, 2015 – Με ιδιαίτερη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή κι ενδιαφέρον από τους συμμετέχοντες πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου το εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο Σύστημα Κωδικοποίησης- Barcode της 520 Barcode Ελλάς προς τις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών.

Kατά τη διάρκεια του σεμιναρίου παρουσιάστηκε το Σύστημα Barcode, οι βασικές αρχές κωδικοποίησης, σήμανσης και εκτύπωσης όπως και σχετικές εφαρμογές τους. Επιπλέον στο σεμινάριο υπήρχε και μια ειδική ενότητα σχετικά με δύο νέα barcode και τις εφαρμογές τους το DataBar και το QR Code.

«Για εμάς είναι ιδιαίτερα σημαντική η επικοινωνία με τους παραγωγικούς φορείς και τις επιχειρήσεις ιδιαίτερα της περιφέρειας. Στα 30 χρόνια λειτουργίας της ήταν και παραμένει προτεραιότητά της η διαρκής και αναλυτική ενημέρωση των επιχειρήσεων για τα θέματα κωδικοποίησης και barcode τα οποία εκτός από αναγκαία πια, μπορούν να γίνουν και εργαλεία ανάπτυξης όταν αξιοποιούνται σωστά» όπως σημείωσε η κα Ευανθία Δήμου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας.

Η 520 Barcode Ελλάς ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος καθώς και τους συμμετέχοντες για τα ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια και την ενθουσιώδη συμμετοχή τους. Παράλληλα ευχαριστεί τον ΣΘΕΒ για την συνεργασία του και για την ιδιαίτερα φιλόξενη ατμόσφαιρα.


2015
2015 → Δελτίo Τύπου 4 από 5  1 2 3 4 5