Ανακοίνωση - Δελτίο Τύπου 520 Barcode Ελλάς


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :Αθήνα, 17 Απριλίου 2015

Αγαπητοί Συνδρομητές,

Τις τελευταίες ημέρες έκαναν την εμφάνισή τους παραπειστικά δημοσιεύματα και επιστολές που σκόπιμα παραπληροφορούν παρουσιάζοντας –για ακόμη μία φορά– δήθεν δικαστικές εξελίξεις. Προς αποφυγή της επιχειρούμενης παραπληροφόρησης, σάς γνωρίζουμε τα εξής:

Η δικαστική μας διένεξη στα δικαστήρια των Βρυξελλών με το σωματείο GS1 AISBL έληξε με την αμοιβαία παραίτηση και των δύο πλευρών από τις αξιώσεις που είχαμε αμφότερες εγείρει. Την τυπική αυτή απόφαση προσπαθούν να παρουσιάσουν ως “επιτυχία” και να την ερμηνεύσουν κατά το δοκούν, όπως εξάλλου έκαναν και στο παρελθόν.

Η πραγματικότητα είναι ότι εδώ και επτά χρόνια η 520 Barcode Hellas έχει αποχωρήσει από το Σωματείο GS1 AISBL και –όπως γνωρίζετε πολύ καλά– δεν χρησιμοποιεί τα σήματά του.

Η 520 Barcode Ελλάς είναι και παραμένει η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε το σύστημα barcode στην Ελλάδα έχοντας συμπληρώσει τριάντα χρόνια παρουσίας. Από το 1985 –ως ΕΛΚΕΣΗΠ τότε– και μέχρι σήμερα δημιουργεί και εκδίδει τους μοναδικούς κωδικούς αριθμούς barcode με πρόθεμα 520. Μόνο το 2014, περισσότερα από 24.400 νέα barcodes ελληνικών προϊόντων δημιουργήθηκαν μέσω της online υπηρεσίας της 520 Barcode Hellas και κυκλοφόρησαν στη διεθνή και εγχώρια αγορά. Επιπλέον, κατά το ίδιο διάστημα, 500 νέες εταιρείες προστέθηκαν στις 5.000 επιχειρήσεις-πελάτες μας και απέκτησαν κωδικούς με πρόθεμα 520.

Η απόπειρα αυθαίρετης σύνδεσης της ιδιότητας μέλους στο σωματείο GS1 AISBL με το δικαίωμα έκδοσης και διαχείρισης κωδικών με πρόθεμα 520, που – εδώ και 30 χρόνια– ανήκει αποκλειστικά και αδιαμφισβήτητα στην 520 Barcode Ελλάς, παραμένει μία απεγνωσμένη αλλά και παρωχημένη πλέον προσπάθεια να επιτευχθεί ο έλεγχος διακίνησης ελληνικών προϊόντων από διάφορα μονοπώλια μέσα από το «πατρονάρισμα» του συστήματος απόδοσης και διαχείρισης κωδικών barcode.

Η επιτυχία της 520 Barcode Ελλάς, μιας αμιγώς ελληνικής εταιρείας, να κερδίζει και να διατηρεί την εμπιστοσύνη σας, την εμπιστοσύνη των χιλιάδων μικρών και μεγάλων ελληνικών αλλά και ξένων επιχειρήσεων είναι η αληθινή αιτία του λυσσαλέου πολέμου των τελευταίων ετών από το μονοπωλιακό σωματείο των Βρυξελλών. Η δική σας εμπιστοσύνη είναι που καθημερινά μας εμπνέει στην προσπάθειά να γινόμαστε καλύτεροι και να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους πελάτες μας.

Με εκτίμηση


Ευανθία Δήμου
Πρόεδρος κ Διευθύνουσα Σύμβουλος
520 Barcode Ελλάς

Κατεβάστε το δελτίο τύπου

2015
2015 → Δελτίo Τύπου 2 από 5  1 2 3 4 5