30 χρόνια 520 Barcode Hellas


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :ΑΘΗΝΑ, 11 Μαρτίου, 2015Τριάντα χρόνια παρουσίας συμπληρώνει φέτος η 520 Barcode Ελλάς, η πρώτη εταιρεία που εισήγαγε το σύστημα barcode στην Ελλάδα. Από το 1985- ως ΕΛΚΕΣΗΠ τότε- και μέχρι σήμερα δημιουργεί και εκδίδει τους μοναδικούς κωδικούς αριθμούς barcode με πρόθεμα 520. Προσφέρει για τρεις δεκαετίες στις ελληνικές επιχειρήσεις την ταυτότητα των προϊόντων και το διαβατήριό τους στις εξαγωγές.

Στην μακρά αυτή παρουσία της η 520 Barcode Ελλάς αναπτύχθηκε φτάνοντας στις 5000 επιχειρήσεις - πελάτες, από 75 που είχε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της, ενώ από απλός πάροχος κωδικών, πλέον έχει πια καθιερωθεί ως πολύτιμος συνεργάτης που υποστηρίζει και προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Η εταιρεία ξεκίνησε ως διαχειριστής κωδικών πριν 30 χρόνια και σήμερα έχει πετύχει να δημιουργεί εφαρμογές, να εκπονεί προδιαγραφές και να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις και σύγχρονες τεχνολογίες.

Όλα αυτά τα χρόνια, μαζί με την ιστορία της εταιρείας εξελίχθηκε και η ιστορία του barcode. Από τη χρήση του μόνο σε προϊόντα που προορίζονταν για εξαγωγή, πλέον χρησιμοποιούνται ακόμα και στο ελληνικό περίπτερο. Από το barcode πάνω στο προϊόν, φτάσαμε στα RFID. Από τα barcode μόνο στη διάθεση των επιχειρήσεων, πλέον στη διάθεση των καταναλωτών με χρήση smartphone χάρη σε εφαρμογές όπως i520 & Qrcode. Από την πολύπλοκη, δαπανηρή και χρονοβόρα παραγωγή film master για την ένθεση του barcode στα προϊόντα, περάσαμε στην εποχή της γρήγορης, ασφαλούς και δωρεάν δημιουργίας barcode ψηφιακά μέσα από το site της 520 Barcode Ελλάς. Από την αρχική χρήση των barcode μόνο στο λιανεμπόριο, πλέον είναι απαραίτητο στην Υγεία, τις Μεταφορές και τα Logistics.

H εξέλιξη στο barcode είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και με την πρόοδο του λιανεμπορίου. Από την εποχή των συνοικιακών super markets περάσαμε στην εποχή των υπερκαταστημάτων χιλιάδων τετραγωνικών. Από την πληρωμή με μετρητά, στην πληρωμή με πλαστικό χρήμα κι από την επικόλληση της τιμής στο προϊόν, στις ηλεκτρονικές ετικέτες στο ράφι. Αλλά και από την πληκτρολόγηση της τιμής στο ταμείο, στα barcodes.

Η 520 Barcode Ελλάς παρέχει δωρεάν στους συνδρομητές της online υπηρεσία με την οποία μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους barcode με πρόθεμα 520, μέσω της ιστοσελίδας www.520barcodehellas.com, γρήγορα και αξιόπιστα. Χαρακτηριστικά, το σύνολο των barcode που έχουν δημιουργηθεί έως σήμερα από την online υπηρεσία της εταιρείας ανέρχεται σε 58.166.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για αυτές τις τρεις δεκαετίες επιτυχημένης παρουσίας μας στο ελληνικό επιχειρείν. Είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι η 520 Barcode Ελλάς έχει εκδώσει το σύνολο των κωδικών barcode με πρόθεμα 520 για λογαριασμό των ελληνικών επιχειρήσεων παρέχοντας εγγύηση για τη μοναδικότητά τους. Είμαστε αισιόδοξοι γιατί η εταιρεία διαρκώς εμπλουτίζει και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της. Και αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση επειδή στηρίζουμε τις ελληνικές επιχειρήσεις στη μάχη ενδυνάμωσης του λιανεμπορίου και των εξαγωγών» σημείωσε σχετικά η κα Ευανθία Δήμου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της 520 Barcode Ελλάς.


2015
2015 → Δελτίo Τύπου 1 από 5  1 2 3 4 5