Δυναμικό ξεκίνημα για την εφαρμογή my520 που προσφέρει από τον Ιανουάριο η 520 Barcode Ελλάς


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :

ΑΘΗΝΑ, 14 Απριλίου 2016

Η 520 Barcode Ελλάς, συνεπής στη δέσμευσή της για συνεχή εξέλιξη και πρωτοπορία, σχεδίασε και προσφέρει από τον Ιανουάριο στους συνδρομητές της την εφαρμογή my520.gr. Πρόκειται για ένα ακόμα σημαντικό εργαλείο που αναβαθμίζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες της και έχει ήδη καταγράψει ένα δυναμικό ξεκίνημα..

Ήδη μέσα στο πρώτο τρίμηνο, δημιουργήθηκαν από 500 εταιρείες περισσότεροι από 13.000 νέοι κωδικοί παρουσιάζοντας αύξηση 224% σε σχέση με την περσινή περίοδο και τη χρήση της προηγούμενης εφαρμογής barcode on line. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 12.100 λήψεις ψηφιακών barcode και 6.500 κατατάξεις προϊόντων σε κατηγορίες ειδών και εισαγωγές φωτογραφιών. Συνολικά στην εφαρμογή περιέχονται ήδη πάνω από 180.000 κωδικοί προερχόμενοι από 3.100 εταιρείες.

Η εφαρμογή my520.gr αποτελεί μια σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα με προϊόντα, κωδικούς και όχι μόνο. Πρόκειται για ένα ασφαλές, αξιόπιστο και απλό εργαλείο διαχείρισης κωδικών αριθμών barcode, που απλοποιεί την καθημερινή εργασία των επιχειρήσεων.

Η εφαρμογή my520.gr απευθύνεται:

  • στον παραγωγό και τον χονδρέμπορο, δίνοντάς τους την επιλογή να διαχειρίζονται το σύνολο των κωδικών αριθμών barcode των προϊόντων τους δωρεάν, με ασφάλεια, αξιοπιστία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Παρέχεται η δυνατότητα, με ιδιαίτερη ευκολία, να δημιουργούν ψηφιακά barcode και να συνοδεύουν τα προϊόντα τους με φωτογραφίες, πληροφορίες για τον καταναλωτή ή πληροφορίες B2B. Έτσι, τα νέα τους προϊόντα καθίστανται περισσότερο ορατά σε αναζητήσεις αγοραστών τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, ενώ μπορούν, μαζικά, να κοινοποιούν αλλαγές, νέες καταχωρήσεις και άλλες υπηρεσίες σε πελάτες της επιλογής τους.
     
  • στον λιανέμπορο ή αγοραστή, διάθεση των νέων προϊόντων. Επιπλέον, μπορούν να εντοπίζουν τα νέα προϊόντα μέσω αναζήτησης ανά κατηγορία, είδος και χρήσης άλλων κλειδιών, να αντλούν συγχρονισμένα και επικαιροποιημένα στοιχεία αυτών, τα οποία εισάγονται αυτόματα στη βάση δεδομένων, αποφεύγοντας την εκ νέου πληκτρολόγηση. Ταυτόχρονα, μπορούν να αντλούν περαιτέρω στοιχεία (περιγραφές, φωτογραφίες κ.ά.) για χρήση σε on-line shop και να χρησιμοποιούν web service για τις Πληροφορίες για τον Καταναλωτή (Κανονισμός 1169/2011).
  • στον καταναλωτή, καθώς τα στοιχεία του my520 είναι προσβάσιμα από τον καταναλωτή για Η/Υ μέσω του i520.gr, για android κινητά & ταμπλέτες με την εφαρμογή android i520 που διατίθεται ελεύθερα από το Google Play Store.

Η κα Ευανθία Δήμου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της 520 Barcode Ελλάς σημείωσε σχετικά: «Με την κίνηση αυτή που ήδη χαίρει ιδιαίτερης αποδοχής, η εταιρεία μας συνεχίζει να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της. Προσφέρει στους συνδρομητές της μέσα από το my520.gr, ένα σημαντικό και σύγχρονο εργαλείο, που προσδίδει προστιθέμενη αξία. Αποδεικνύει έτσι για μια ακόμη φορά την ουσιαστική στήριξη της στην ελληνική επιχειρηματική δραστηριότητα παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες και δεδομένα στους συνδρομητές της».

2016
2016 → Δελτίo Τύπου 3 από 6  1 2 3 4 5 6