Η 520 Barcode Ελλάς σχεδίασε και προσφέρει στους συνδρομητές της την εφαρμογή my520


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :

ΑΘΗΝΑ, 1 Φεβρουαρίου 2016

Η 520 Barcode Ελλάς, συνεπής στη δέσμευσή της για συνεχή εξέλιξη και πρωτοπορία, σχεδίασε και προσφέρει στους συνδρομητές της ένα ακόμα σημαντικό εργαλείο, την εφαρμογή my520.gr. Αναβαθμίζει με αυτό τον τρόπο ακόμα περισσότερο τις προσφερόμενες υπηρεσίες της.

Η εφαρμογή my520.gr αποτελεί μια σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα με προϊόντα, κωδικούς και όχι μόνο. Πρόκειται για ένα ασφαλές, αξιόπιστο και απλό εργαλείο διαχείρισης κωδικών αριθμών barcode, που απλοποιεί την καθημερινή εργασία των επιχειρήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπηρεσία my520.gr αποτελεί ουσιαστικά εξέλιξη της υπηρεσίας Barcode on line, που χρησιμοποιούν ήδη αρκετοί από τους συνδρομητές της εταιρείας (περισσότερες από 2500 επιχειρήσεις), έχοντας δημιουργήσει 80.000 κωδικούς barcode, σε συνδυασμό με την εφαρμογή i520.gr, το International Barcode Registry της εταιρείας 520 Barcode Ελλάς.

Η εφαρμογή my520.gr απευθύνεται:

  • στον παραγωγό και τον χονδρέμπορο, δίνοντάς τους την επιλογή να διαχειρίζονται το σύνολο των κωδικών αριθμών barcode των προϊόντων τους δωρεάν, με ασφάλεια, αξιοπιστία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Παρέχεται η δυνατότητα, με ιδιαίτερη ευκολία, να δημιουργούν ψηφιακά barcode και να συνοδεύουν τα προϊόντα τους με φωτογραφίες, πληροφορίες για τον καταναλωτή ή πληροφορίες B2B. Έτσι, τα νέα τους προϊόντα καθίστανται περισσότερο ορατά σε αναζητήσεις αγοραστών τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, ενώ μπορούν, μαζικά, να κοινοποιούν αλλαγές, νέες καταχωρήσεις και άλλες υπηρεσίες σε πελάτες της επιλογής τους.
     
  • στον λιανέμπορο ή αγοραστή, διάθεση των νέων προϊόντων. Επιπλέον, μπορούν να εντοπίζουν τα νέα προϊόντα μέσω αναζήτησης ανά κατηγορία, είδος και χρήσης άλλων κλειδιών, να αντλούν συγχρονισμένα και επικαιροποιημένα στοιχεία αυτών, τα οποία εισάγονται αυτόματα στη βάση δεδομένων, αποφεύγοντας την εκ νέου πληκτρολόγηση. Ταυτόχρονα, μπορούν να αντλούν περαιτέρω στοιχεία (περιγραφές, φωτογραφίες κ.ά.) για χρήση σε on-line shop και να χρησιμοποιούν web service για τις Πληροφορίες για τον Καταναλωτή (Κανονισμός 1169/2011).

Με την εφαρμογή my520.gr οι συνδρομητές της εταιρείας επωφελούνται από τις απλοποιημένες διαδικασίες διαχείρισης του συνόλου των κωδικών αριθμών barcode μιας επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένων των Κωδικών Μονάδων Λιανικής, barcode ΕΑΝ-13 και ΕΑΝ-8, των Κωδικών Μονάδων Χονδρικής/Χαρτοκιβωτίων, barcode ΕΑΝ-14 και των Κωδικών Εκπτωτικών Κουπονιών.

Επιπλέον, η εφαρμογή my520.gr παρέχει ψηφιακά barcodes ΕΑΝ-13, ΕΑΝ-14, ΕΑΝ-8, ενώ έχει τη δυνατότητα οργάνωσης των κωδικών που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί, αλλά και ενημέρωσης για τους ενδιάμεσα διαθέσιμους. Οι κωδικοί και οι περιγραφές συνοδεύονται από φωτογραφίες του προϊόντος και σχετικές πληροφορίες για τον καταναλωτή, συνάδοντας με τον ευρωπαϊκό Κανονισμό 1169/2011, σχετικές πληροφορίες B2B κ.ά. Παράλληλα, το σύνολο ή μέρος της πληροφορίας μπορεί να είναι προσβάσιμο από αγοραστές, σούπερ μάρκετ κ.ά.

Η κα Ευανθία Δήμου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της 520 Barcode Ελλάς σημείωσε σχετικά: «Με την κίνηση αυτή, η εταιρεία μας συνεχίζει να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της. Προσφέρει στους συνδρομητές της μέσα από το my520.gr, ένα σημαντικό και σύγχρονο εργαλείο, που προσδίδει προστιθέμενη αξία. Αποδεικνύει έτσι για μια ακόμη φορά την ουσιαστική στήριξη της στην ελληνική επιχειρηματική δραστηριότητα παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες και δεδομένα στους συνδρομητές της».

2016
2016 → Δελτίo Τύπου 2 από 6  1 2 3 4 5 6