Νέα Υπηρεσία my520.gr


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

ΑΘΗΝΑ, 21 Ιανουαρίου 2016

Η 520 Barcode Ελλάς, που εισήγαγε και καθιέρωσε το σύστημα barcode στην Ελλάδα, συμπλήρωσε φέτος
30χρόνια παρουσίας. Η εμπιστοσύνη, με την οποία μας περιβάλλετε, αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη χαρά, τιμή
αλλά και έμπνευση!

Η 520 Barcode Ελλάς, πιστή στη δέσμευση της για συνεχή εξέλιξη και πρωτοπορία, σχεδίασε και προσφέρει στους συνδρομητές της ένα ακόμα σημαντικό εργαλείο, την εφαρμογή my520.gr, αναβαθμίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο τις προσφερόμενες υπηρεσίες της.

Η εφαρμογή my520.gr, διαθέσιμη από Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, αποτελεί μια σύγχρονη ηλεκτρονική πλατφόρμα με προϊόντα, κωδικούς και όχι μόνο. Πρόκειται για ένα ασφαλές, αξιόπιστο και απλό εργαλείο διαχείρισης κωδικών αριθμών barcode, που απλοποιεί την καθημερινή εργασία των επιχειρήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπηρεσία my520.gr, θα αντικαταστήσει την υπηρεσία Barcode on line, που χρησιμοποιούν ήδη αρκετές από τις επιχειρήσεις-συνδρομητές μας (πάνω από 2500), έχοντας δημιουργήσει 80.000 κωδικούς barcode. Για την πρόσβαση στην υπηρεσία my520.gr απαιτείται username & password (αναγράφεται στην άδεια χρήσης σας), ενώ τα στοιχεία που έχετε ήδη καταχωρήσει στην Barcode on Line θα μεταφερθούν αυτόματα στην νέα εφαρμογή.

Η εφαρμογή my520.gr απευθύνεται:

  • στον παραγωγό και τον χονδρέμπορο, δίνοντάς σας την επιλογή να διαχειρίζεστε το σύνολο των κωδικών αριθμών barcode των προϊόντων σας δωρεάν, με ασφάλεια, αξιοπιστία, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Σας παρέχεται η δυνατότητα, με ιδιαίτερη ευκολία, να δημιουργείτε ψηφιακά barcode και να συνοδεύετε τα προϊόντα σας με φωτογραφίες, πληροφορίες για τον καταναλωτή ή πληροφορίες B2B. Έτσι, τα νέα σας προϊόντα καθίστανται περισσότερο ορατά σε αναζητήσεις αγοραστών τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό, ενώ μπορείτε, μαζικά, να κοινοποιείτε αλλαγές, νέες καταχωρήσεις και άλλες υπηρεσίες σε πελάτες της επιλογής σας.
     
  • στον λιανέμπορο ή αγοραστή, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα για άμεση ενημέρωση σχετικά με τη διάθεση των νέων προϊόντων. Επιπλέον, μπορούν να εντοπίζουν τα νέα προϊόντα μέσω αναζήτησης ανά κατηγορία, είδος και χρήσης άλλων κλειδιών, να αντλούν συγχρονισμένα και επικαιροποιημένα στοιχεία αυτών, τα οποία εισάγονται αυτόματα στη βάση δεδομένων, αποφεύγοντας την εκ νέου πληκτρολόγηση. Ταυτόχρονα, μπορούν να αντλούν περαιτέρω στοιχεία (περιγραφές, φωτογραφίες κ.ά.) για χρήση σε on-line shop και να χρησιμοποιούν web service για τις Πληροφορίες για τον Καταναλωτή (Κανονισμός 1169/2011).

Με την εφαρμογή my520.gr οι συνδρομητές της εταιρείας επωφελούνται από τις απλοποιημένες διαδικασίες διαχείρισης του συνόλου των κωδικών αριθμών barcode μιας επιχείρησης, συμπεριλαμβανομένων των Κωδικών Μονάδων Λιανικής, barcode ΕΑΝ-13 και ΕΑΝ-8, των Κωδικών Μονάδων Χονδρικής/Χαρτοκιβωτίων, barcode ΕΑΝ-14 και των Κωδικών Εκπτωτικών Κουπονιών.

Επιπλέον, η εφαρμογή my520.gr παρέχει ψηφιακά barcodes ΕΑΝ-13, ΕΑΝ-14, ΕΑΝ-8, ενώ έχει τη δυνατότητα οργάνωσης των κωδικών που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί, αλλά και ενημέρωσης για τους ενδιάμεσα διαθέσιμους. Οι κωδικοί και οι περιγραφές συνοδεύονται από φωτογραφίες του προϊόντος και σχετικές πληροφορίες για τον καταναλωτή, συνάδοντας με τον ευρωπαϊκό Κανονισμό 1169/2011, σχετικές πληροφορίες B2B κ.ά. Παράλληλα, το σύνολο ή μέρος της πληροφορίας μπορεί να είναι προσβάσιμο από αγοραστές, σούπερ μάρκετ κ.ά.

Η 520 Barcode Hellas προσφέρει στους συνδρομητές της μέσα από το my520.gr, ένα σημαντικό και σύγχρονο εργαλείο που προσδίδει προστιθέμενη αξία στις επιχειρήσεις- συνδρομητές της, εκδηλώνοντας έμπρακτα ότι εδώ και 30 χρόνια παραμένει αρωγός στο πλευρό τους.

 
Με εκτίμηση,
 
Ευανθία Δήμου
 
Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος
520 Barcode Hellas
 
 

2016
2016 → Δελτίo Τύπου 1 από 6  1 2 3 4 5 6