Η GS1 Ελλάς - 520 Barcode Ελλάς χορηγός στο συνέδριο “Working Together on our Common Path to Recovery”


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :Η 520 Barcode Ελλάς, μοναδικός δημιουργός και εκδότης των κωδικών barcode με το πρόθεμα 520, έδωσε δυναμικό παρών στο Συνέδριο ‘The Future of Selling Consumer Goods: Working together on our Common Path to Recovery’, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Συνεδριακό κέντρο Δαΐς.

Στο πλαίσιο της ομιλίας της και μέσα από τα 35 έτη εμπειρίας που έχει αποκτήσει με τη δραστηριότητά της στη διεθνή και ελληνική αγορά, η κυρία Ευανθία Δήμου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της GS1 Ελλάς - 520 Barcode Hellas ανέδειξε τον κεντρικό ρόλο που διαδραματίζει η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία στο σύγχρονο ‘Επιχειρείν’.

Όπως τόνισε: «Σήμερα, η εμπιστοσύνη στους θεσμούς μας, στην πολιτική ζωή και στις επιχειρήσεις, είναι σημαντικά χαμηλότερη απ’ ότι μία γενιά πριν. Έρευνες καταδεικνύουν ότι μόνο το 49% των εργαζομένων εμπιστεύονται τη διοίκηση και μόλις το 28% πιστεύουν ότι οι προϊστάμενοι αποτελούν αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης. Στο πλαίσιο της επιχειρηματικότητας, η έλλειψη εμπιστοσύνης έχει τεράστιες οικονομικές επιπτώσεις. Όλα γίνονται πιο αργά και κοστίζουν περισσότερο, εξαιτίας των ενεργειών που απαιτούνται προκειμένου να αναπληρωθεί αυτή η έλλειψη. Τότε συνειδητοποιούμε ότι η έλλειψη εμπιστοσύνης, δεν είναι απλά ένα κοινωνικό θέμα, αλλά και οικονομικό».

Οι συμμετέχοντες του συνεδρίου, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες και τις υπηρεσίες της GS1 Ελλάς - 520 Barcode Hellas αναφορικά με τη διαχείριση των διεθνών προτύπων σήμανσης. Η εταιρεία απευθύνεται στους κλάδους του εμπορίου, της βιομηχανίας και σε όλη την εφοδιαστική αλυσίδα, όπου παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, εκπαίδευση και υποστήριξη σε θέματα κωδικοποίησης και βελτίωσης της ιχνηλασιμότητας των προϊόντων. Μέσα από 27 έτη εμπειρίας στον τομέα του barcode, κι ειδικότερα στο «ελληνικό» πρόθεμα 520, η GS1 Ελλάς - 520 Barcode Hellas στηρίζει και προωθεί την ελληνική επιχειρηματικότητα, το λιανεμπόριο και τις εξαγωγές.

Κάντε κλικ εδώ για να κατεβάσετε το δελτίο τύπου.


2012
2012 → Δελτίo Τύπου 5 από 12  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12